Over ons

Langdurig mooi resultaat

Ons team bestaat uit professionele vakmensen die hun werk met de grootste zorg uitvoeren. We gaan namelijk uitsluitend voor het resultaat zoals we dat voor ons eigen woning ook graag zouden zien. Dit resulteert in een langere levensduur en strakheid van het schilderwerk en dat is precies wat we willen.

Oprecht en deskundig advies

Onze klanten voorzien van oprecht en deskundig advies vinden we erg belangrijk. Contact met de klant staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. We denken graag met u mee om hoogwaardig schilderwerk te leveren. Vanzelfsprekend werken we netjes en laten we onze werkplek opgeruimd achter. En ook voor een kleuradvies bent u bij ons aan het juiste adres.

Winnaar Nationale SchildersVakPrijs 2015

Met de restauratie van “Het Witte Kasteel” hebben we de meest prestigieuze schildersvakjuryprijs van Nederland gewonnen.Toen we na een voorselectie genomineerd werden, waren we al erg blij. Maar toen we door de vakjury uitgeroepen werden tot winnaar waren we natuurlijk apetrots!

Het kasteel, neerhuis, koetshuis, theehuis, brug en wachtershuis hebben we volledig onder handen mogen nemen. Hiervan hebben we de muren gestraald, opnieuw gevoegd en dit alles van een nieuw verfsysteem voorzien. De houten kozijnen zijn volledig kaal gemaakt, het houtrot hebben we hersteld en vervolgens voorzien van een vierlagen verfsysteem. Ook alle 823 ruitjes hebben we opnieuw gestopt, de 16 louvre luiken hebben we in ere hersteld en de klok en de wimpel opnieuw voorzien van verguldwerk.

Frank Snoeks
CONTACT

Stuur ons een mail

Volg ons